BG

Доставка и Плащане

Доставката за град София лична. За всички останали градове в България се доставя с куриерска фирма Еконт в забисимист обема на поръчката.За големи по обем поръчки се доставят с нас специализиран транспорт. 

Възможните начини на плащане са:

  1. Чрез наложен платеж (плащане при получаване на доставката) 
  2. Банков превод: по сметката на СИЯ 41 ЕООД (УниКредит Булбанк), IBAN: BG04UNCR70001522892626, BIC: UNCRBGSF). Моля, обърнете внимание, че при избор на опцията за банков превод, поръчката  ще бъде изпратена след получаване на плащането за поръчката и куриерската доставка от страна на СИЯ 41 ЕООД, като банковият превод към СИЯ 41 ЕООД може да отнеме 2 (два) работни дни.   

        При попълване на вносната бележка за банков превод клиентът следва да посочи номера на поръчката, изписан в изпратения на клиента e-mail от glassworldbg.com , като основание за плащане. Таксите за    банковия превод са за сметка на клиента.

Ако клиентът избере опцията за наложен платеж, цялата стойност на поръчката и куриерската доставка следва да бъде платена на куриера при доставка на място на посочения от клиента адрес.

 

 След като клиентът потвърди поръчката си в сайта на glassworldbg.com , електронната заявка се обработва от служител на фирмата, който се свързва с клиента за потвърждение по e-mail или телефон. При невъзможност за връзка с клиента поръчката се анулира след срок от 3 (три) дни.

В рамките на 14 (четиринадесет) календарни дни от датата на доставка клиентът може да върне получените артикули гр. София Бул. Никола Габровски 102А.  Сумата ще бъде възстановена на клиента по банков път, ако артикулите са в същото състояние, както при изпращането им.

Ако получените от клиента артикули не съответстват в пълен размер и изцяло на поръчаните от клиента на сайта на glassworldbg.com и това може да бъде удостоверено, следва да се свържат на телефон 0877 877 801. Връщането на доставката в този случай е за сметка на Подателя , както и изпращането на правилната поръчка. Сверяването на поръчките става чрез електронната система за поръчки на сайта, до която и двете страни имат достъп.